mijn eerste blogje

dinsdagavond, onze nieuwe site aangevuld met de laatste info.

de mails nog eens bekeken en zien of we dit weekend aan genoeg spelers geraken voor onze minitornooikes in competitieverband. Velen hebben iets anders gepland, maar we hebben gelukkig genoeg spelers die kunnen invallen. We zijn blij dat we zo een club hebben, eigenlijk geen club maar meer een familie. Want sedert onze startdag, hebben we mensen leren kennen en beter leren kennen. We worden geapprecieerd voor wie we zijn, onze kids worden niet bekeken voor tvuil van de straat of voor dutskes, maar al hun positieve eigenschappen worden extra in de verf gezet.

Een praatgroep die ik ook eerst wou opstarten, is niet meer nodig, want tijdens de training en tijdens de wedstrijden, worden er met een taske koffie, wijntje of pintje, watertje of cola gesprekjes gevoerd, problemen op tafel gegooid, tips gegeven aan mekaar, maar ook wordt er gelachen, geweend, kortom, iedereen respecteert elkaar!!

wie eens wil komen kijken naar onze trainingen, wedstrijden of tornooien, de datums staan te lezen op onze evenementenkalender!

Geef een reactie