Mijn verhaal bij de Grasduikers

Mijn verhaal bij de Grasduikers

Beste Grasduikerfans,

Ik ben Jari De Witte, speler bij het niveau 4-team van deze prachtige G-voetbalclub en zal jullie de komende seizoenen aan de hand van mijn eigen blog laten kennismaken met onze werking.

Via mij zullen jullie op deze pagina namelijk te weten komen hoe het er bij ons aan toe gaat op onze toernooien, wedstrijden, trainingen, evenementen ten voordele van onze clubkas, noem maar op.

Maar eerst en vooral wil ik mezelf toch even voorstellen voor zij die mij wat minder goed zouden kennen.

Zo kan ik jullie vertellen dat ik al mijn ganse leven in Oosteeklo woon, tevens ook de huidige thuisbasis van onze club. Op dit moment ben ik 25 jaar oud en ben ik al iets meer dan 6 jaar een actief lid van de Grasduiker-familie.

Hiermee stond ik zelfs voor een deel mee aan de wieg van onze club, aangezien ik meteen ook één van de stichtende leden was van wat toen nog de Lembeekse Grasduikers waren, opgericht door Carla Van Durme en Patrick De Grom. Ik was toendertijd op zoek naar een leuke sportieve uitdaging naast de schoolbanken en hapte vrijwel meteen toe wanneer ik hun project zag gedeeld worden op de social media.

En het moet gezegd: samen met hen, vele tientallen ploegmaats en onze huidige bestuursleden Ann, Veronique, Joeri De Buck (onze délégé) en onze voorzitter Chris Van Daele (ook wel gekend als onze eigenste Marc Coucke), heb ik al die jaren een piepklein clubje zien uitgroeien tot één van dé referentieclubs, zeg maar zowat het Real Madrid van het Vlaamse en Belgische G-voetbal. Al zoveel mooie momenten meegemaakt, en letterlijk thuisgekomen onder ons nieuwe bestuur dat ongetwijfeld nog zeer veel moois voor ons in petto heeft!

Het maakt mij alleen maar extra trots als ik besef dat ik al zo lang actief ben bij deze warme club! Des te meer omdat ik door de onderverdeling in verschillende niveaus ondertussen ook een voetbalniveau heb gevonden waar spelplezier voorgaat op het resultaat en het fysiek-technische deel van het spel. Ideaal voor mij door mijn eerder beperkte voetbalkwaliteiten (wat ikzelf trouwens helemaal niet erg vind, al wat ik voetballend nog kan bijleren neem ik mee en voor de rest is het puur voor de fun 😉 . En aan toernooien, wedstrijdjes en trainingen ontbreekt het ons ook allerminst. Hierbij worden wij naast ons bestuur ook bijgestaan door zeer vakkundige trainers, stuk voor stuk enorm sympathieke mensen naast het veld maar wanneer het nodig is ook streng maar rechtvaardig, zoals het hoort!

Last but not least wil ik natuurlijk ook JULLIE bedanken, beste fans, sponsors, collega’s van andere G-ploegen en andere volgers! Bedankt om ons reeds al die jaren zo talrijk een sportief en warm hart toe te dragen! Hopelijk kan ons project in de toekomst nóg meer mensen begeesteren… Alles voor de liefde voor het G-voetbal!

Zo, dit was het dan, mijn eerste post. Zeer binnenkort vlieg ik er echt in wat betreft de verslagen van onze voetbalactiviteiten want jullie hebben van mij nog een verslag tegoed van zowel onze eigen tweedaagse Lotus Biscoff Trophy (17 en 18 september 2022) en de Football Kick-Off van afgelopen zaterdag 1 oktober.

Ik hou jullie zeker op de hoogte!


Sportieve groetjes, Jari

Share this post


Deze website gebruikt cookies. Door verder te surfen op deze website aanvaard u het gebruik van deze cookies.